073 - 799 90 94

Hovenier nodig in Den Bosch?

Vlonders aanleggen in Den Bosch

Wilt u uw tuin meer sfeer geven? Of ergens in uw tuin een terras creëren? Kies dan voor de aanleg van vlonders. Een vlonder zorgt voor een speels accent in uw tuin. Het is een echte blikvanger die uw tuin een luxere uitstraling heeft. Schakel een hovenier van De vakman in en wees zeker van optimale resultaat. Wij zijn specialist in alle facetten van tuinaanleg.

In tegenstelling tot straatwerk heeft een houten vlonder een warme uitstraling. Bovendien zorgt dit voor dynamiek in uw tuin. Voor onze vlonders gebruiken wij uitsluitend de beste houtsoorten. De prijs van uw vlonder is afhankelijk van de houtsoort die u kiest. Meer weten? Neem contact met ons op!

Professioneel advies bij aanleg vlonders

U vertelt hoe u uw vlonder wilt hebben. Zo kunt u voor vlonders kiezen als vervanging van bestrating, maar u kunt ook kiezen voor enkel een vlonderterras. Ook is het mogelijk om vlonders te gebruiken op een plat dak of op een balkon.

Heeft u inspiratie of advies nodig? Wij helpen u graag een keuze te maken. Zo weet u waar u voor kiest.

Wilt u weten hoe De vakman u in Den Bosch van dienst kan zijn? Neem dan contact met ons op. Bel ons voor een afspraak of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij zijn te bereiken op 073 - 799 90 94 of door ons contactformulier in te vullen.

Ons werkgebied

Den Bosch, Eindhoven, Nuenen, Helmond, Veghel en Boxtel.

Waarom Denbosch Hovenier?

  • Expert in tuinaanleg, vijvers en sierbestrating
  • Goede afstemming van materialen en beplanting
  • Ook voor tuinonderhoud en boomverzorging

Maak een afspraak

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 073 - 799 90 94.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Den Bosch, Eindhoven, Nuenen, Helmond, Veghel en Boxtel.

Hoofdvestiging