0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Den Bosch?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Den Bosch

Tuin laten onderhouden in Den Bosch

Tuinonderhoud: sommige mensen kunnen er zelf enorm van genieten, anderen zien het als een vervelende verplichting. Of u het nu leuk vindt of niet, bijna iedere tuin kent wel klussen waarbij het verstandig is om een vakman in te schakelen. Denk bijvoorbeeld aan het snoeien van bomen, heesters en borderplanten. Als u dit niet op de juiste manier doet kunt u het jaar daarop weer opnieuw beginnen met planten.

Tuinonderhoud uitbesteden

Als u een groot perceel heeft, of simpelweg geen groene vingers, kunt u ook al het tuinonderhoud uitbesteden. Onze hoveniers hebben de juiste kennis en vaardigheden in huis om iedere tuin er mooi uit te laten zien. Ook (jaarlijks) seizoensonderhoud of specifiek onderhoud, zoals het bijhouden van uw vijver, kunnen wij voor u doen.

Uw tuin als visitekaartje

Of het nu gaat om een particuliere tuin of een bedrijfstuin: de buitenkant fungeert als visitekaartje. Een nette tuin is dus een must voor een goede uitstraling. Gelukkig kunt u de vakmannen van de door ons aangedragen professional niet alleen inschakelen voor een tuinontwerp en de aanleg van een mooie tuin, maar ook om deze te onderhouden. Of het nu gaat om een grote of een kleine tuin: wij staan in de regio Den Bosch voor u klaar!

Bel ons direct op 0800 255 3733 om een afspraak te maken of vul het contactformulier in.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Den Bosch en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Den Bosch bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606