073 - 799 90 94

Hovenier nodig in Den Bosch?

Tuin laten onderhouden in Den Bosch

Tuinonderhoud: sommige mensen kunnen er zelf enorm van genieten, anderen zien het als een vervelende verplichting. Of u het nu leuk vindt of niet, bijna iedere tuin kent wel klussen waarbij het verstandig is om een vakman in te schakelen. Denk bijvoorbeeld aan het snoeien van bomen, heesters en borderplanten. Als u dit niet op de juiste manier doet kunt u het jaar daarop weer opnieuw beginnen met planten.

Tuinonderhoud uitbesteden

Als u een groot perceel heeft, of simpelweg geen groene vingers, kunt u ook al het tuinonderhoud uitbesteden. Onze hoveniers hebben de juiste kennis en vaardigheden in huis om iedere tuin er mooi uit te laten zien. Ook (jaarlijks) seizoensonderhoud of specifiek onderhoud, zoals het bijhouden van uw vijver, kunnen wij voor u doen.

Uw tuin als visitekaartje

Of het nu gaat om een particuliere tuin of een bedrijfstuin: de buitenkant fungeert als visitekaartje. Een nette tuin is dus een must voor een goede uitstraling. Gelukkig kunt u de vakmannen van De vakman niet alleen inschakelen voor een tuinontwerp en de aanleg van een mooie tuin, maar ook om deze te onderhouden. Of het nu gaat om een grote of een kleine tuin: wij staan in de regio Den Bosch voor u klaar!

Bel ons direct op 073 - 799 90 94 om een afspraak te maken of vul het contactformulier in.

Ons werkgebied

Den Bosch, Eindhoven, Nuenen, Helmond, Veghel en Boxtel.

Waarom Denbosch Hovenier?

  • Expert in tuinaanleg, vijvers en sierbestrating
  • Goede afstemming van materialen en beplanting
  • Ook voor tuinonderhoud en boomverzorging

Maak een afspraak

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 073 - 799 90 94.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Den Bosch, Eindhoven, Nuenen, Helmond, Veghel en Boxtel.

Hoofdvestiging