0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Den Bosch?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Den Bosch

Vijveraanleg Den Bosch

Wilt u uw woning iets extra’s geven? Altijd al vissen in uw tuin gewild? Neem dan nu de stap en laat een vijver aanleggen. Wij zorgen voor een perfecte vijver in uw tuin in Den Bosch die niet lek raakt of gemakkelijk overstroomt. Door de aanleg van de vijver uit te besteden bent u verzekerd van vakkundige plaatsing en het gebruik van hoogwaardige materialen.

Wilt u in Den Bosch graag geïnformeerd worden over de voor- en nadelen van een vijver in uw tuin? Dat kan bij de door ons aangedragen professional. Wij hebben jarenlange ervaring met het tuinaanleg en zo ook van vijvers en weten precies waar u op moet letten.

Gaat u voor een strakke en formele vijver? Of een speelse vijver die natuurlijker oogt? We vertellen u graag over stijlen en huidige trends. Onze hoveniers zorgen vooraf voor een duidelijk ontwerp waarbij rekening wordt gehouden met uw wensen.

Onderhoud van uw vijver

Het is belangrijk om na de vijveraanleg uw vijver goed te onderhouden. Ook hiervoor kunt u ons inschakelen. Wij weten precies wat er nodig is om uw vijver mooi en strak te houden, of om juist planten een kans te geven.

Wilt u meer weten over onze diensten in Den Bosch? Neem dan contact met ons op. Bel ons op 0800 255 3733 om een afspraak te maken of vraag onze gratis offerte aan op de contactpagina.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Den Bosch en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Den Bosch bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606