073 - 799 90 94

Hovenier nodig in Den Bosch?

Vijveraanleg Den Bosch

Wilt u uw woning iets extra’s geven? Altijd al vissen in uw tuin gewild? Neem dan nu de stap en laat een vijver aanleggen. Wij zorgen voor een perfecte vijver in uw tuin in Den Bosch die niet lek raakt of gemakkelijk overstroomt. Door de aanleg van de vijver uit te besteden bent u verzekerd van vakkundige plaatsing en het gebruik van hoogwaardige materialen.

Wilt u in Den Bosch graag geïnformeerd worden over de voor- en nadelen van een vijver in uw tuin? Dat kan bij De vakman. Wij hebben jarenlange ervaring met het tuinaanleg en zo ook van vijvers en weten precies waar u op moet letten.

Gaat u voor een strakke en formele vijver? Of een speelse vijver die natuurlijker oogt? We vertellen u graag over stijlen en huidige trends. Onze hoveniers zorgen vooraf voor een duidelijk ontwerp waarbij rekening wordt gehouden met uw wensen.

Onderhoud van uw vijver

Het is belangrijk om na de vijveraanleg uw vijver goed te onderhouden. Ook hiervoor kunt u ons inschakelen. Wij weten precies wat er nodig is om uw vijver mooi en strak te houden, of om juist planten een kans te geven.

Wilt u meer weten over onze diensten in Den Bosch? Neem dan contact met ons op. Bel ons op 073 - 799 90 94 om een afspraak te maken of vraag onze gratis offerte aan op de contactpagina.

Ons werkgebied

Den Bosch, Eindhoven, Nuenen, Helmond, Veghel en Boxtel.

Waarom Denbosch Hovenier?

  • Expert in tuinaanleg, vijvers en sierbestrating
  • Goede afstemming van materialen en beplanting
  • Ook voor tuinonderhoud en boomverzorging

Maak een afspraak

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 073 - 799 90 94.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Den Bosch, Eindhoven, Nuenen, Helmond, Veghel en Boxtel.

Hoofdvestiging