0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Den Bosch?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Den Bosch

Boomverzorging in Den Bosch

Boomverzorging is altijd aan te raden. Bomen in de tuin zorgen voor een natuurlijke sfeer, zorgen voor schaduw en maken een rechthoekige tuin wat minder rechttoe rechtaan. Wel moet er natuurlijk genoeg ruimte zijn. Voordat u een boom gaat planten is het dan ook goed om te bedenken hoe groot het type boom wordt en of er dan nog genoeg ruimte is na bijvoorbeeld tien jaar. Een hovenier houdt hier bij een beplantingsplan natuurlijk rekening mee, maar u zelf wellicht niet.

Boom snoeien of rooien

Heeft u een boom die te veel zonlicht wegneem in uw tuin? Of is de boom oud en onveilig geworden? Of te dicht op het huis gegroeid? Dan kunt u in Den Bosch de door ons aangedragen professional inschakelen voor boomverzorging. Afhankelijk van de situatie en uw wensen kunnen we de boom voor u snoeien of rooien. We kunnen u adviseren over de juiste keuze.

Kapvergunning nodig?

Voor het rooien of verwijderen van een boom kan het zijn dat u een vergunning nodig heeft. De vergunning staat bekend als kapvergunning, maar heet officieel “omgevingsvergunning”. U kunt bij uw gemeente navragen of u deze nodig heeft, maar wij kunnen u hierin ook assisteren. U kunt ons bereiken op 0800 255 3733 of door ons contactformulier in te vullen.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Den Bosch en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Den Bosch bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606