073 - 799 90 94

Hovenier nodig in Den Bosch?

Boomverzorging in Den Bosch

Boomverzorging is altijd aan te raden. Bomen in de tuin zorgen voor een natuurlijke sfeer, zorgen voor schaduw en maken een rechthoekige tuin wat minder rechttoe rechtaan. Wel moet er natuurlijk genoeg ruimte zijn. Voordat u een boom gaat planten is het dan ook goed om te bedenken hoe groot het type boom wordt en of er dan nog genoeg ruimte is na bijvoorbeeld tien jaar. Een hovenier houdt hier bij een beplantingsplan natuurlijk rekening mee, maar u zelf wellicht niet.

Boom snoeien of rooien

Heeft u een boom die te veel zonlicht wegneem in uw tuin? Of is de boom oud en onveilig geworden? Of te dicht op het huis gegroeid? Dan kunt u in Den Bosch De vakman inschakelen voor boomverzorging. Afhankelijk van de situatie en uw wensen kunnen we de boom voor u snoeien of rooien. We kunnen u adviseren over de juiste keuze.

Kapvergunning nodig?

Voor het rooien of verwijderen van een boom kan het zijn dat u een vergunning nodig heeft. De vergunning staat bekend als kapvergunning, maar heet officieel “omgevingsvergunning”. U kunt bij uw gemeente navragen of u deze nodig heeft, maar wij kunnen u hierin ook assisteren. U kunt ons bereiken op 073 - 799 90 94 of door ons contactformulier in te vullen.

Ons werkgebied

Den Bosch, Eindhoven, Nuenen, Helmond, Veghel en Boxtel.

Waarom Denbosch Hovenier?

  • Expert in tuinaanleg, vijvers en sierbestrating
  • Goede afstemming van materialen en beplanting
  • Ook voor tuinonderhoud en boomverzorging

Maak een afspraak

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 073 - 799 90 94.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Den Bosch, Eindhoven, Nuenen, Helmond, Veghel en Boxtel.

Hoofdvestiging