073 - 799 90 94

Hovenier nodig in Den Bosch?

Tuinontwerp Den Bosch

Wilt u uw tuin opnieuw laten aanleggen? De vakman pakt uw tuinaanleg of –renovatie van begin tot eind op. Maak een afspraak om samen het tuinontwerp van uw dromen te maken. Hovenier Den Bosch is gespecialiseerd in het maken van creatieve, hoogwaardige ontwerpen waarbij we altijd rekening houden met uw wensen, de bestaande omgeving en de stijl van uw woning.

Tuinontwerp opstellen

We gaan graag met u om de tafel om uw wensen en behoeften te bespreken. Wilt u speciale elementen in het ontwerp terugzien, zoals een vijver, speciale tuinverlichting of tuinkunst? Ook dat nemen we graag mee in ons ontwerp. Onze ervaren hoveniers kunnen een ontwerp van papier moeiteloos vertalen naar uw tuin. Toch vinden we het belangrijk om ook u tijdens het proces mee te nemen in wat er staat te gebeuren. We laten u daarom niet zelf de vertaalslag maken, maar doen dit voor u door middel van een duidelijke ontwerpschets. Het is bij De vakman ook mogelijk om een beplantingsplan te maken. Wij werken dan helemaal voor u uit waar welke beplanting moet komen te staan. Welke ondergrond daar voor nodig, of dit bijvoorbeeld schaduw creëert en houden onder andere ook rekening met het onderhoud dat de beplanting nodig heeft.

Afspraak voor ontwerp maken

Bent u benieuwd wat wij voor u in Den Bosch kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. We vertellen u dan graag zonder verplichtingen welke mogelijkheden uw tuin biedt. U kunt ons contactformulier invullen of meteen bellen op 073 - 799 90 94 om een afspraak in te plannen.

Ons werkgebied

Den Bosch, Eindhoven, Nuenen, Helmond, Veghel en Boxtel.

Waarom Denbosch Hovenier?

  • Expert in tuinaanleg, vijvers en sierbestrating
  • Goede afstemming van materialen en beplanting
  • Ook voor tuinonderhoud en boomverzorging

Maak een afspraak

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 073 - 799 90 94.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Den Bosch, Eindhoven, Nuenen, Helmond, Veghel en Boxtel.

Hoofdvestiging