0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Den Bosch?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Den Bosch

Tuinontwerp Den Bosch

Wilt u uw tuin opnieuw laten aanleggen? de door ons aangedragen professional pakt uw tuinaanleg of –renovatie van begin tot eind op. Maak een afspraak om samen het tuinontwerp van uw dromen te maken. Hovenier Den Bosch is gespecialiseerd in het maken van creatieve, hoogwaardige ontwerpen waarbij we altijd rekening houden met uw wensen, de bestaande omgeving en de stijl van uw woning.

Tuinontwerp opstellen

We gaan graag met u om de tafel om uw wensen en behoeften te bespreken. Wilt u speciale elementen in het ontwerp terugzien, zoals een vijver, speciale tuinverlichting of tuinkunst? Ook dat nemen we graag mee in ons ontwerp. Onze ervaren hoveniers kunnen een ontwerp van papier moeiteloos vertalen naar uw tuin. Toch vinden we het belangrijk om ook u tijdens het proces mee te nemen in wat er staat te gebeuren. We laten u daarom niet zelf de vertaalslag maken, maar doen dit voor u door middel van een duidelijke ontwerpschets. Het is bij de door ons aangedragen professional ook mogelijk om een beplantingsplan te maken. Wij werken dan helemaal voor u uit waar welke beplanting moet komen te staan. Welke ondergrond daar voor nodig, of dit bijvoorbeeld schaduw creëert en houden onder andere ook rekening met het onderhoud dat de beplanting nodig heeft.

Afspraak voor ontwerp maken

Bent u benieuwd wat wij voor u in Den Bosch kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. We vertellen u dan graag zonder verplichtingen welke mogelijkheden uw tuin biedt. U kunt ons contactformulier invullen of meteen bellen op 0800 255 3733 om een afspraak in te plannen.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Den Bosch en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Den Bosch bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606