085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Den Bosch?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Den Bosch

Tuinontwerp Den Bosch

Wilt u uw tuin opnieuw laten aanleggen? de door ons aangedragen professional pakt uw tuinaanleg of –renovatie van begin tot eind op. Maak een afspraak om samen het tuinontwerp van uw dromen te maken. Hovenier Den Bosch is gespecialiseerd in het maken van creatieve, hoogwaardige ontwerpen waarbij we altijd rekening houden met uw wensen, de bestaande omgeving en de stijl van uw woning.

Tuinontwerp opstellen

We gaan graag met u om de tafel om uw wensen en behoeften te bespreken. Wilt u speciale elementen in het ontwerp terugzien, zoals een vijver, speciale tuinverlichting of tuinkunst? Ook dat nemen we graag mee in ons ontwerp. Onze ervaren hoveniers kunnen een ontwerp van papier moeiteloos vertalen naar uw tuin. Toch vinden we het belangrijk om ook u tijdens het proces mee te nemen in wat er staat te gebeuren. We laten u daarom niet zelf de vertaalslag maken, maar doen dit voor u door middel van een duidelijke ontwerpschets. Het is bij de door ons aangedragen professional ook mogelijk om een beplantingsplan te maken. Wij werken dan helemaal voor u uit waar welke beplanting moet komen te staan. Welke ondergrond daar voor nodig, of dit bijvoorbeeld schaduw creëert en houden onder andere ook rekening met het onderhoud dat de beplanting nodig heeft.

Afspraak voor ontwerp maken

Bent u benieuwd wat wij voor u in Den Bosch kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. We vertellen u dan graag zonder verplichtingen welke mogelijkheden uw tuin biedt. U kunt ons contactformulier invullen of meteen bellen op 085 - 106 1600 om een afspraak in te plannen.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een hovenier die werkzaam is in Den Bosch bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606