0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Den Bosch?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Den Bosch

Boom verwijderen

Wilt u een boom verwijderen omdat deze zorgt voor veel schaduw in de tuin? Of is de boom ziek en zorgt hij voor teveel troep in de tuin? Er zijn meerdere redenen waarom wij bomen verwijderen bij u thuis. Over het algemeen kunnen wij zonder problemen een boom verwijderen uit uw tuin, maar er zijn gevallen waarbij een omgevingsvergunning nodig is. Voor boomverzorging in Den Bosch bent u bij de door ons aangedragen professional aan het juiste adres.

Verwijderen boom omgevingsvergunning

Iedere gemeente heeft bepaalde regels waaraan voldaan moeten worden wilt u boom zonder kapvergunning verwijderen of verplaatsen. Zo heeft u in Den Bosch bij een boom rooien een omgevingsvergunning nodig wanneer u één of meer van onderstaande opties positief beantwoord.

  • De boom of houtopstand is geplaatst op de monumentale bomenlijst die de gemeente Den Bosch heeft samengesteld
  • De boom (of houtopstand) maat deel uit van een boomstructuur die door het College van Burgemeester en Wethouders is vastgesteld
  • Er is sprake van een instandhoudingsplicht omdat de boom bijvoorbeeld al eerder is verplant vanwege een kapvergunning
  • Op 1.30 meter vanaf het maaiveld heeft de boom/houtopstand een stamomtrek van 100 centimeter of meer

Kunt u op alle bovengenoemde punten een nee als antwoord geven? Dan kan uw boom zonder kapvergunning verwijderd worden. Er zijn nog wat extra regels met betrekking tot monumenten, ophogingen/afgravingen, maar vaak heeft u hier niet mee te maken wanneer het om uw eigen tuin gaat. Wilt u toch meer informatie? Dan kunt u een controle uitvoeren op de website van het omgevingsloket.

Boom verwijderen: coniferen verwijderen

Naast een boom verwijderen kunnen wij ook coniferen verwijderen. Vaak worden coniferen gebruikt als afscheiding van een tuin of oprit, welke na verloop van tijd minder mooi of te groot worden. Ook kan het zijn dat u uw tuin een andere uitstraling wilt geven met een schutting. Wij kunnen dan voor u de coniferen verwijderen en deze afvoeren. Daarnaast kunnen wij indien gewenst ook een nieuwe schutting voor u plaatsen, sierbestrating leggen of andere beplanting terug plaatsen.

Boom rooien Den Bosch

Wilt u ook een boom verwijderen in Den Bosch of omgeving? Schakel dan de door ons aangedragen professional, hovenier Den Bosch in. Wij zorgen ervoor dat de boom netjes en professioneel wordt verwijderd en afgevoerd. Vervolgens laten wij uw tuin netjes achter. Bel direct voor het maken van een afspraak naar 0800 255 3733 of vul ons contactformulier in. Wij staan in Den Bosch graag voor u klaar! U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen. Dat kan op 0800 255 3733.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Den Bosch en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Den Bosch bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606