073 - 799 90 94

Hovenier nodig in Den Bosch?

Boom verwijderen

Wilt u een boom verwijderen omdat deze zorgt voor veel schaduw in de tuin? Of is de boom ziek en zorgt hij voor teveel troep in de tuin? Er zijn meerdere redenen waarom wij bomen verwijderen bij u thuis. Over het algemeen kunnen wij zonder problemen een boom verwijderen uit uw tuin, maar er zijn gevallen waarbij een omgevingsvergunning nodig is. Voor boomverzorging in Den Bosch bent u bij De vakman aan het juiste adres.

Verwijderen boom omgevingsvergunning

Iedere gemeente heeft bepaalde regels waaraan voldaan moeten worden wilt u boom zonder kapvergunning verwijderen of verplaatsen. Zo heeft u in Den Bosch bij een boom rooien een omgevingsvergunning nodig wanneer u één of meer van onderstaande opties positief beantwoord.

  • De boom of houtopstand is geplaatst op de monumentale bomenlijst die de gemeente Den Bosch heeft samengesteld
  • De boom (of houtopstand) maat deel uit van een boomstructuur die door het College van Burgemeester en Wethouders is vastgesteld
  • Er is sprake van een instandhoudingsplicht omdat de boom bijvoorbeeld al eerder is verplant vanwege een kapvergunning
  • Op 1.30 meter vanaf het maaiveld heeft de boom/houtopstand een stamomtrek van 100 centimeter of meer

Kunt u op alle bovengenoemde punten een nee als antwoord geven? Dan kan uw boom zonder kapvergunning verwijderd worden. Er zijn nog wat extra regels met betrekking tot monumenten, ophogingen/afgravingen, maar vaak heeft u hier niet mee te maken wanneer het om uw eigen tuin gaat. Wilt u toch meer informatie? Dan kunt u een controle uitvoeren op de website van het omgevingsloket.

Boom verwijderen: coniferen verwijderen

Naast een boom verwijderen kunnen wij ook coniferen verwijderen. Vaak worden coniferen gebruikt als afscheiding van een tuin of oprit, welke na verloop van tijd minder mooi of te groot worden. Ook kan het zijn dat u uw tuin een andere uitstraling wilt geven met een schutting. Wij kunnen dan voor u de coniferen verwijderen en deze afvoeren. Daarnaast kunnen wij indien gewenst ook een nieuwe schutting voor u plaatsen, sierbestrating leggen of andere beplanting terug plaatsen.

Boom rooien Den Bosch

Wilt u ook een boom verwijderen in Den Bosch of omgeving? Schakel dan De vakman, hovenier Den Bosch in. Wij zorgen ervoor dat de boom netjes en professioneel wordt verwijderd en afgevoerd. Vervolgens laten wij uw tuin netjes achter. Bel direct voor het maken van een afspraak naar 073 - 799 90 94 of vul ons contactformulier in. Wij staan in Den Bosch graag voor u klaar! U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen. Dat kan op 073 - 799 90 94.

Ons werkgebied

Den Bosch, Eindhoven, Nuenen, Helmond, Veghel en Boxtel.

Waarom Denbosch Hovenier?

  • Expert in tuinaanleg, vijvers en sierbestrating
  • Goede afstemming van materialen en beplanting
  • Ook voor tuinonderhoud en boomverzorging

Maak een afspraak

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 073 - 799 90 94.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Den Bosch, Eindhoven, Nuenen, Helmond, Veghel en Boxtel.

Hoofdvestiging