073 - 799 90 94

Hovenier nodig in Den Bosch?

Tuinaanleg Den Bosch

Tuinaanleg kan beginnen zodra wij samen met u het tuinontwerp van uw dromen hebben opgesteld. Hovenier Den Bosch gaat direct aan de slag, zodat u zo snel mogelijk kunt genieten van uw nieuwe tuin. We werken altijd op een georganiseerde en gestructureerde manier, zodat u op ieder moment op de hoogte bent van de voortgang.

Nieuwe tuin aanleggen Den Bosch

Een tuin aanleggen is geen eenvoudige klus. Laat u deze opdracht over aan onze ervaren mensen? Dan ziet u stukje bij beetje het ontwerp tot leven komen. Onze hoveniers kunnen al uw wensen en dromen voor een nieuwe tuin uit laten komen. Met ruim 10 jaar aan ervaring zijn wij een allround hoveniersbedrijf. Wij kunnen dan ook elk gewenst element in uw tuin realiseren. Bestrating is iets wat mensen graag willen uitbesteden. De vaak zware (sier)bestrating moet nauwkeurig op de plek gebracht worden. Voor de afwatering is dit essentieel, evenals het soort beplanting dat u graag in de tuin wilt hebben. Sommige struiken moeten geregeld gesnoeid worden of hebben weinig of juist veel water nodig.

Ook werken wij veel met hout. Dit komt terug in bijvoorbeeld een tuinafscheiding zoals een schutting en in op maat gemaakte plantenbakken. Wanneer u aan het water woont is het ook prachtig om een mooie vlonder te hebben. Maar ook bij een vijveraanleg staat een vlonder fantastisch. Alles kunnen wij voor u op maat maken. Als u graag inspiratie wilt opdoen kunt u enkele van onze klussen zien op de projecten-pagina. Maar wanneer u echt wilt weten wat er allemaal mogelijk is gaan we graag met u om tafel. Bel daarvoor even op 073 - 799 90 94.

We kunnen onder andere de volgende onderdelen van uw tuin realiseren:

  • Sierbestrating
  • Gazon
  • Vijver
  • Beplanting
  • Omheining
  • Vlonders

We zetten altijd een vast team van hoveniers in, zodat u bekende gezichten ziet en een vast aanspreekpunt heeft. Tijdens het aanleggen van uw tuin kunt u hier altijd op terugvallen.
Ons eigen team wordt tijdens de werkzaamheden ondersteund door een aantal onderaannemers voor specifieke werkzaamheden. Met deze ervaren vakmannen werken we al lang samen en realiseren we de tuin die u altijd al wilde hebben.

Tuinaanleg door De vakman

Wilt u in Den Bosch of omgeving een mooie, functionele tuin laten aanleggen? Dan is er maar één logische keuze: schakel onze gepassioneerde hoveniers in en geniet van de tuin van uw dromen. Vul vandaag nog het contactformulier in of bel ons voor een afspraak op 073 - 799 90 94.

Ons werkgebied

Den Bosch, Eindhoven, Nuenen, Helmond, Veghel en Boxtel.

Waarom Denbosch Hovenier?

  • Expert in tuinaanleg, vijvers en sierbestrating
  • Goede afstemming van materialen en beplanting
  • Ook voor tuinonderhoud en boomverzorging

Maak een afspraak

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 073 - 799 90 94.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Den Bosch, Eindhoven, Nuenen, Helmond, Veghel en Boxtel.

Hoofdvestiging