0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Den Bosch?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Den Bosch

Tuinaanleg Den Bosch

Tuinaanleg kan beginnen zodra wij samen met u het tuinontwerp van uw dromen hebben opgesteld. Hovenier Den Bosch gaat direct aan de slag, zodat u zo snel mogelijk kunt genieten van uw nieuwe tuin. We werken altijd op een georganiseerde en gestructureerde manier, zodat u op ieder moment op de hoogte bent van de voortgang.

Nieuwe tuin aanleggen Den Bosch

Een tuin aanleggen is geen eenvoudige klus. Laat u deze opdracht over aan onze ervaren mensen? Dan ziet u stukje bij beetje het ontwerp tot leven komen. Onze hoveniers kunnen al uw wensen en dromen voor een nieuwe tuin uit laten komen. Met ruim 10 jaar aan ervaring zijn wij een allround hoveniersbedrijf. Wij kunnen dan ook elk gewenst element in uw tuin realiseren. Bestrating is iets wat mensen graag willen uitbesteden. De vaak zware (sier)bestrating moet nauwkeurig op de plek gebracht worden. Voor de afwatering is dit essentieel, evenals het soort beplanting dat u graag in de tuin wilt hebben. Sommige struiken moeten geregeld gesnoeid worden of hebben weinig of juist veel water nodig.

Ook werken wij veel met hout. Dit komt terug in bijvoorbeeld een tuinafscheiding zoals een schutting en in op maat gemaakte plantenbakken. Wanneer u aan het water woont is het ook prachtig om een mooie vlonder te hebben. Maar ook bij een vijveraanleg staat een vlonder fantastisch. Alles kunnen wij voor u op maat maken. Als u graag inspiratie wilt opdoen kunt u enkele van onze klussen zien op de projecten-pagina. Maar wanneer u echt wilt weten wat er allemaal mogelijk is gaan we graag met u om tafel. Bel daarvoor even op 0800 255 3733.

We kunnen onder andere de volgende onderdelen van uw tuin realiseren:

  • Sierbestrating
  • Gazon
  • Vijver
  • Beplanting
  • Omheining
  • Vlonders

We zetten altijd een vast team van hoveniers in, zodat u bekende gezichten ziet en een vast aanspreekpunt heeft. Tijdens het aanleggen van uw tuin kunt u hier altijd op terugvallen.
Ons eigen team wordt tijdens de werkzaamheden ondersteund door een aantal onderaannemers voor specifieke werkzaamheden. Met deze ervaren vakmannen werken we al lang samen en realiseren we de tuin die u altijd al wilde hebben.

Tuinaanleg door de door ons aangedragen professional

Wilt u in Den Bosch of omgeving een mooie, functionele tuin laten aanleggen? Dan is er maar één logische keuze: schakel onze gepassioneerde hoveniers in en geniet van de tuin van uw dromen. Vul vandaag nog het contactformulier in of bel ons voor een afspraak op 0800 255 3733.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Den Bosch en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Den Bosch bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606