085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Den Bosch?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Den Bosch

Tuinaanleg Den Bosch

Tuinaanleg kan beginnen zodra wij samen met u het tuinontwerp van uw dromen hebben opgesteld. Hovenier Den Bosch gaat direct aan de slag, zodat u zo snel mogelijk kunt genieten van uw nieuwe tuin. We werken altijd op een georganiseerde en gestructureerde manier, zodat u op ieder moment op de hoogte bent van de voortgang.

Nieuwe tuin aanleggen Den Bosch

Een tuin aanleggen is geen eenvoudige klus. Laat u deze opdracht over aan onze ervaren mensen? Dan ziet u stukje bij beetje het ontwerp tot leven komen. Onze hoveniers kunnen al uw wensen en dromen voor een nieuwe tuin uit laten komen. Met ruim 10 jaar aan ervaring zijn wij een allround hoveniersbedrijf. Wij kunnen dan ook elk gewenst element in uw tuin realiseren. Bestrating is iets wat mensen graag willen uitbesteden. De vaak zware (sier)bestrating moet nauwkeurig op de plek gebracht worden. Voor de afwatering is dit essentieel, evenals het soort beplanting dat u graag in de tuin wilt hebben. Sommige struiken moeten geregeld gesnoeid worden of hebben weinig of juist veel water nodig.

Ook werken wij veel met hout. Dit komt terug in bijvoorbeeld een tuinafscheiding zoals een schutting en in op maat gemaakte plantenbakken. Wanneer u aan het water woont is het ook prachtig om een mooie vlonder te hebben. Maar ook bij een vijveraanleg staat een vlonder fantastisch. Alles kunnen wij voor u op maat maken. Als u graag inspiratie wilt opdoen kunt u enkele van onze klussen zien op de projecten-pagina. Maar wanneer u echt wilt weten wat er allemaal mogelijk is gaan we graag met u om tafel. Bel daarvoor even op 085 - 106 1600.

We kunnen onder andere de volgende onderdelen van uw tuin realiseren:

  • Sierbestrating
  • Gazon
  • Vijver
  • Beplanting
  • Omheining
  • Vlonders

We zetten altijd een vast team van hoveniers in, zodat u bekende gezichten ziet en een vast aanspreekpunt heeft. Tijdens het aanleggen van uw tuin kunt u hier altijd op terugvallen.
Ons eigen team wordt tijdens de werkzaamheden ondersteund door een aantal onderaannemers voor specifieke werkzaamheden. Met deze ervaren vakmannen werken we al lang samen en realiseren we de tuin die u altijd al wilde hebben.

Tuinaanleg door de door ons aangedragen professional

Wilt u in Den Bosch of omgeving een mooie, functionele tuin laten aanleggen? Dan is er maar één logische keuze: schakel onze gepassioneerde hoveniers in en geniet van de tuin van uw dromen. Vul vandaag nog het contactformulier in of bel ons voor een afspraak op 085 - 106 1600.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een hovenier die werkzaam is in Den Bosch bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606